علي محمد اکبري فرمانده سپاه حضرت قمربني هاشم (ع) چهارمحال و بختياري گفت: جهادي بودن از الزامات خدمت رساني در قرارگاه کمک مومنانه است.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
جهانبين نيوز، علي محمد اکبري فرمانده سپاه حضرت قمربني هاشم عليه السلام چهارمحال و بختياري گفت: تلاش اصحاب رسانه و خبرنگاران وضعيت مطلوبي را در شرايط کنوني به همراه داشته است.
وي افزود: همبستگي و همدلي ميان مسئولان و همچنين مردم قابل تحسين است، به خصوص کادر درماني و بهداشتي که دلسوزي را بدون هيچ چشم داشتي معنا کردند.
سردار اکبري با اشاره به تاثير حضور ائمه جمعه ، خاطرنشان کرد: همواره حضور ائمه جمعه در عرصه هاي مختلف تاثير گذار بوده است لذا لازم است در حال حاضر همانند گذشته با حضور خود ظرفيت هاي موجود را افزايش دهند.
فرمانده سپاه قمربني هاشم عليه السلام از اهدا 20درصدي حقوق خود و نيروهاي سپاه در کل کشور به اختيار از يک روز تا 5روز و يا بيشتر براي مشارکت در اين طرح ملي جهادي خبر داد.
وي يادآور شد: پايگاه هاي مقاومت بسيج و مساجد بهترين مکان به منظور جمع آوري کمک هاي غيرنقدي مردم هستند.
سردار اکبري از توزيع 6هزار بسته معيشتي (که 2100 بسته آن مستقيم از تهران دريافت شده بود) بين نيازمندان استان خبر داد و گفت: در نخستين گام کمک مومنانه پايگاه هاي مقاومت در شهر فرادنبه موفق به تأمين 600 بسته حمايتي شدند.
انتهاي پيام / 1029ج